سرویس کردستان – مدیرعامل شرکت آب منطقه ای کردستان گفت: خوشبختانه در سال جاری میزان بارشها نسبت به مدت مشابه سال گذشته بسیار امیدوار کننده بوده و پیشبینی میشود در سال جاری در هیچکدام از شهرهای استان شاهد تنش آبی نباشیم.
شهرهای کردستان در سال جاری با تنش آبی مواجه نخواهند شد

به گزارش زریان موکریان، آرش آریانژاد حجم ذخیره آب سدهای کردستان را یک هزار و ۷۳٥ میلیون مترمکعب اعلام کرد و گفت: در حال حاضر ٦٤ درصد حجم مخازن سدهای استان پر از آب است.
وی از افزایش ۱٦ درصدی بارندگیها نسبت به سال گذشته خبر داد و اظهار کرد: میزان بارشهای سال گذشته تا به امروز ۲۹۰ میلیمتر بوده این در حالی است که در سال جاری میزان بارندگیها به ۳۳٨ میلیمتر رسیده است.
مدیرعامل شرکت آب منطقه ای کردستان افزود: گرچه خشکسالی ۱٤۰۰ در طول ٥۲ سال اخیر بیسابقه بود، اما مقایسه کردن حجم روانابها و بارندگیهای سال جاری نسبت به سال گذشته بسیار خوشبینانه است.
آریانژاد ادامه داد: باتوجه به برنامه ریزیهای که در حوزه وزارت نیرو و شرکت آب منطقه ای صورت گرفته، خوشبختانه در شهرهای استان برای تامین آب شرب مشکلی نخواهیم داشت.
وی با اشاره به روند انتقال سامانه آب سد آزاد به تصفیه خانه شهر سنندج، یادآور شد: در چند روز گذشته اقدامات خوبی در این زمینه انجام شده که امیدواریم با پیشرفتی که طی 2 تا 3 هفته گذشته حاصل شده شاهد انتقال هرچه سریعتر آب سد آزاد به تصفیه خانه سنندج باشیم تا مشکل گوارایی آب سنندج که مطالبه به حق شهروندان سنندجی است، حل شود.
مدیرعامل شرکت آب منطقه ای کردستان در ادامه به تنش آبی شهر بانه در سال گذشته اشاره کرد و بیان کرد: خوشبختانه سد عباسآباد بانه دارای ذخیره مناسبی برای تامین آب شرب این شهر است و در حال حاضر ۱۱ میلیون متر مکعب ذخیره دارد.
- 1401/2/21 11:47:00
- شناسه خبر : 515308F1