دو درخواست استاندار اربیل از مسئولان آذربایجان غربی

سرویس آذربایجان غربی_ استاندار اربیل خواستار تدریس زبان کوردی در دانشگاه‌های ارومیه و مهاباد و استفاده از تولیدات مجتمع پتروشیمی مهاباد و تسهیل در امر صادرات آن شد.

سرویس آذربایجان غربی_ استاندار اربیل خواستار تدریس زبان کوردی در دانشگاه‌های ارومیه و مهاباد و استفاده از تولیدات مجتمع پتروشیمی مهاباد و تسهیل در امر صادرات آن شد.
حسن  معروف پور حسن معروف پور

به گزارش زریان موکریان، «امید خوشناو» استاندار اربیل و هیئت همراه که در سفری دو روزه وارد استان آذربایجان غربی شده است، بعد از حضور در نشست بررسی راهکارهای توسعه روابط آذربایجان غربی و استان اربیل عراق که با حضور مسوولان عالیرتبه و مرزی ۲ طرف در ارومیه برگزار شد و دیدار با استاندار آذربایجان غربی، روزسه شنبه  از شهر مهاباد بازدید نموده و از سوی عارف خدرلو، فرماندار مهاباد، مورد استقبال قرار گرفتند.

استانداری اربیل در اطلاعیه ای به جزییات این سفر پرداخت و اعلام کرد که خوشناو خواستار تدریس زبان کوردی در دانشگاه‌های ارومیه و مهاباد شده، "همانگونه که در دانشگا‌ه‌های اربیل زبان فارسی تدریس می‌شود".

استاندار اربیل در سفر به مهاباد از کارخانه پتروشیمی این شهر نیز بازدید کرد و  خواهان استفاده از تولیدات مجتمع پتروشیمی مهاباد و تسهیل در امر صادرات آن در راستای منافع مشترک برای طرفین است.

به گزارش ایرنا، خوشناو در بازدید از شرکت پتروشیمی مهاباد افزود: وجود واحد صنعتی و تولیدی عظیم شرکت پتروشیمی مهاباد برای منطقه مایه دلخوشی بوده و ما هم به سهم خود خواهان استفاده از محصولات تولیدی آن برای تامین مواد اولیه در شمال عراق هستیم.

وی با اشاره به نزدیک بودن این مجتمع پتروشیمی با کردستان عراق، ادامه داد: علاوه بر واردات محصولات این شرکت در بخش استفاده از تجربیات صنعتکاران منطقه و همچنین سرمایه گذاری در بخش های صنایع پایین دستی نیز درخواست همکاری با پتروشیمی مهاباد را داریم.

استاندار اربیل عراق اظهار داشت: وجود واحدهای تولیدی از این دست در استان های همجوار با شمال عراق فرصت خوبی برای تبادل تجربیات موفق اقتصادی و همچنین بازار هدف برای منطقه است که اقلیم کردستان از آن استقبال خواهد کرد.

  مجتمع پتروشیمی مهاباد به عنوان بزرگترین واحد صنعتی آذربایجان غربی و یکی از فعال‌ترین مجتمع های کشور در این حوزه در سال ۱۳۹۵ به طور رسمی به بهره برداری رسید و هم اکنون سالانه حدود ۳۴۵ هزار تن پلی اتیلن سبک خطی و سنگین و ۳۰ هزار تن بوتن یک را تولید و روانه بازارهای داخلی و خارجی می کند.