یک بوکانی به عنوان معاون فرماندار سردشت معرفی شد

سرویس موکریان_کارمند فرمانداری بوکان به عنوان معاون برنامه ریزی و هماهنگی امور عمرانی فرمانداری شهرستان سردشت معرفی شد.

سرویس موکریان_کارمند فرمانداری بوکان به عنوان معاون برنامه ریزی و هماهنگی امور عمرانی فرمانداری شهرستان سردشت معرفی شد.

به گزارش خبرنگار زریان موکریان، طی مراسمی که روز چهارشنبه 14 دیماه با حضور فرماندار سردشت برگزار شد " آزاد محمد‌پور " به عنوان معاون برنامه‌ریزی و هماهنگی امور عمرانی فرماندار معرفی شد.

آزاد محمدپور ۴۴ ساله اهل شهرستان بوکان، دانشجوی دکترای برنامه‌ریزی شهری با ۱۸ سال سابقه ، شهردار شهر سمینه، شهردار شهر صاحب، کارشناس مسئول دفتر فنی و کارشناس امور عمرانی فرمانداری شهرستان بوکان را در کارنامه خود دارد.

 لقمان خسروپور فرماندار سردشت در این مراسم گفت: این شهرستان نسبت به سایر شهرستان‌های دیگر ظرفیت‌های زیاد و بهتری دارد و اگر بخواهیم سردشت توسعه بیابد و پیشرفت کند توسعه مرز و بهبود راه‌های مواصلاتی بزرگترین اقدام در این راستا است.

لقمان خسروپور با بیان اینکه  اعتبارات خوبی در این شهرستان تخصیص یافته ، افزود: اقدامات اساسی امسال شروع شده و یا در حال انجام است، تامین روشنایی گردنه زمزیران، تامین روشنایی سردشت تا بیمارستان، شروع گازرسانی به بیش از ۱۰۰ روستا، احداث چمن‌های مصنوعی و سالن های ورزشی، احداث مدارس، توسعه و تکمیل زیرساخت‌های بازارچه مرزی کیله، آبرسانی به شهر و روستاهایی که با تنش آبی مواجه بودند، آسفالت جاده‌های روستایی جبرند ، بیتوش و بناویله حاجی مینه و دیگر طرح‌های عمرانی.

وی خاطر نشان کرد: اقدامات مهم و اثرگذار دیگری در دست اقدام است که نیازمند همکاری ، هماهنگی و همراهی همه دستگاه‌های اجرایی و با هدف و در یک مسیر حرکت کردن است و بایستی در چهارچوب اهداف و مسیر تعیین شده اقدام و عمل کرد./

 #سردشت #بوکان #فرمانداری_سردشت